pirmdiena, 2009. gada 3. augusts

mīliniekā

hūū,pēc 12 stundu gara miega esmu beidzot gatavs jums kautko pastāstīt par šīs vasaras vienu no jaukākajiem pasākumiem - mīlas vasaru-ou nain.
tātad,spontānu ideju vadīts un padevies mārtiņa daneviča kārdinājamam doties ceļā arī devos stopēt ar gala mērķi - valmiera.tiesa gan ar četrām mašīnām tiku lidz turienei,bet nu piektdienas diena laikam ņēma savu dalību tai visā štellē,jo baigi veicās ar to braukšanu,vidēji ceturtā mašīna paņēma(meitenes nelasiet,jo jums 20 minūtes pastāvēt ceļmalā jau liekas daudz :). kautkā,kautkā esmu valmierā,nopērku aliņu,satieku mārtiņu un laižamies uz valmiermuižu iepirkt kādu paiku o'7 hektoru un 2L Bocmani,ar kuru vien jau varēja iztikt,bet mēs taču visi zinām ,ka vakara karstumā tāpat vien negribas apstāties.tā nu lēnām ar mārču arī esam tur.krietns bariņš jau ieradies un sākam ballēt,sākums pa stīvo,bet kautkā jau aizgāja,sākām dejot un vakars sāk noklust kad attopos dejojam viens pats uz mīlas vasars skatuves.rīts - esmu virtuvē uz grīdas apsegts(paldies ditai),satieku mārču,kurš aizlaiž uz veicīti,nopeldos skaistajā gaujā,lēnām iereibstu,sarodas cilvēki un ballīte turpinās...pēc diviem aliņiem visu laiku man kautkādā veidā izdodas uzpildīt savu glāzīti ar viskautko garšīgu un negaršīgu.
- esmu pie skatuves ar apburošo grietu,dzeru grietas vīnu no grietas zilās krūkas un skatamies dueta kjū!baigi iepriecināja viņu koncīts,dabūju arī kautkādas foršas dziesmiņas,tāpēc apakšā droši varat novilkt :) ,nākamais bij zaķa koncerts,īsti neatceros kāds bija,atceros tikai ka bija,un to,ka bija 3 dziesmu pirmatskaņojumiemi: ikreiz kad tu izģērbies,magdalēna un veltījums man-andrej,gej,nerej! (laikam tā saucās.zaķi,ja tu lasi,tad piedod manai dvēselei ,ja kautkas nepareizi tika uzrakstīts).nākamaiz ko redzēju bij,melnais bundzinieks ir vergs,no kuriem redzēju gan tikai pēdējo dziesmu ,kura ar baig patika.
tā tā tā,kautko neko,balīte ballīte,satieku piedzērušu elzu un laikam vairs nevaru izturēt un aizeju gulēt,esmu neuzmodināms,pulkstens trīs.
- pamostos un nē! ballīte itnemaz nav beigusies un sākumā mēs ar mārtiņu pat nepieļaujam iespēju kautko pārtraukt!ar lundas palīdzību izdomājam plānu kā to dabūt gatavu.mārča ar rūdi guļ.top mana foto daiļrade,kurā galvenokārt esmu attēlots es,līdzīgi kā gata graudiņa fočikā - katrā trešajā bildē esmu es vai arī es ar kautko.piem.- zaķi.īsāk sakot,ap pulkstens 4 dienā paveras ideja,ka mēs visi esam nedaudz saguruši un ,ka tomēr varētu šaut uz valmieru,ko arī attiecīgi daram.tālāk vairs neko nezinu.manā rīcībā ir tikai šāda informācija -

[2009.08.02. 23:09:18] * Mārtiņš says: chau, tiko pamodos... fak kaa veeel naak miegs
[2009.08.02. 23:09:22] * Mārtiņš says: un ir maza kjite veel :D

nu vo.pulkstens~atoņpadsmit ,kautko apēdu ,un dodos pie miera.

gribēju pateikt mārtiņam vēlreiz paldies par visu.

kautkad ievietošu erōtiskas bildes ar rūdi un kautko tāpat vien foršu.

rekur solītās dueta kjūū empetroikas -

Dueta Kju - Visa Pasaule.mp3

Dueta Kju - Septiņi.mp3

Dueta Kju - Skābais Lietus(Pasaules Glābšana).mp3

... video ,zaķis - apziņa,ka esam dirsā -


dži dži galerija šeit

visu labu! :)

1 komentārs:

matērija teica...

man vajadzēja būt mīlenē, bet nē foršo nosēņoju.
foršī..
es gaidu nēēstī bilžukus.