piektdiena, 2010. gada 29. janvāris

how the grich stole christmaz

hei jou! ziemassvētku laiks jau garām,sen aiz puteņiem un aukstumiem aizmirst,bet vakars tālilvalža 12 nedrīkst būt neatklāts.tas šķiet bij laiks ,kad tieši sāka snigt sniegs un tad to sajūtu ar varēja notvert.patiesībā tur sanāca baigā intriga pirms tā visa,kas beigu beigās visu pasākumu padarija (bļe kā lai pasaka?) ziemassvētkuvakarapārsteigumapilnīgāku (?) .šmuce bij tāda,ka tas viss dēļ daža laba blēņu darba,un pārāk lielas ieešanas bohēmā draudēja izgāzties! (bohēma - tas ir tad, kad uzkāpj uz koķja un par to tevi neviens nevaino).
tā vai ne tā,mēģinādams sakruķūt ģelas un cerot uz "ziemassvētku brīnumu" ,tomēr saņēmos un aizbraucu uz valmieru un uztaisiit kārtīgu ziemīšu balli.
uz pulksten septiņiem viesi sāka ierasties,neaizmirstot līdzi ciema kukuli! vienam zagta egle,vienam rosolīts,vienam šampis zotē,vēl vienam mandarīnu kaudze,vēl vienam zirņi,šampis - nu viss kā nākas! salikām ploškas (stabil kādas 30 gab.) un sēdāmies pie galda.sākās trakās dejas un sēdvietu problēma arī tika atrisināta! tāds mierīgs vakars itkā.vakars beidzās kur nu kuram - cits aizpis uz čempionu,cits paliek pie kompja un klausās coalition uz pilnu,cits guļ otrā stāvā piedzēries! tā nu bij ar tiem ziemīšiem -pa mierīgo.






Nav komentāru: