piektdiena, 2010. gada 29. janvāris

detuha vs. sissy core

yo. nedeļām ilgi gaitītais metoļoru pasākums pienāca ļoti viltīgi un nemanāmi.
sākšu ar ballītēm pirms šī zobus klainošā pasākauma.iesākumam pietiks ar agneses vārdadienas ballīti,atļaušos pieminēt,ka šajā punktā aplauzās mans nedzeršanas maratons,jo agnese bij dikti dāsna un atteikt bij diezgan grūti...ballītei iesilstot bij jāiet uz čempionu no kura meičas aiztīnās visai asai aši un atstājot mani vienu ar visai nierastu kompaaniju - gaču un gunāru. tā nu izmetot līkumu gar olimpiku devos mājup caur kupenām.
piektiena līdz ar un neskaidro rītu un jāni zvīni ir klāt.pēc mēģinājuma lēnā garā varēja sākt štukot,ko lai īsti dara un nebija jau nemaz tik grūti,tur pat kur vienmēr - pie manis! vakars galvu reibinošs,ļoti maz ko atceros,lai kā gribētos lai tā nebūtu. pāreja no piektdienas uz sestdienu arī nemaz nebija jūtama,jo bij dots pa uguņiem ne pajokam un bija tā pagrūtāk atžirgt lidz koncerta sākumam,kautgan beigu beigās aukstums panāca savu "svaiguma" efektu.tiek sagaidīts māris grāvītis un iepirkts vēl viens pārītis pudelīšu.vēl pirms prom iešanas paslēpjam sņabiiti skapī un laižam uz māleni.mālene ļoti dulla! paiet koncerts,paiet sarunas ,paiet dziesmas (kuras var atrast šeit) un jāšauj mājās triekt,vakars atkal tād ļengans un līgans ,bet neviens nenogurst,pat es pēc nelielas šmuces pāri balkona malai.pāreja uz svētdienu protams atkal nepastāv. pamostos un mūzika un aliņš līst. par pusdienas laika notikumiem atļaušos paklusēt,jo tik traki nekad nav bijis,lai tas paliek manā nokijas acī un pie pārējiem kuriem bij lemts redzēt stadiju kāda nav redzama nevienā amerikāņu pīrāga daļā.

piedzīvojuma beigu ainava - rūdis pīpē virtuvē kājas krustā salicis,atspiedies pret logu ēd pārsālītu gaļu.laura pīpē virtuvē,uzvelk hašu un mēģina gagatavot gotiņ konfektes sajauccot upeņu zapti ar medu un ēd jēlu gaļu.ieva ar ieturētām gulēšanas pauzēm planē apkārt kā apbdolbijusies biz biz māre.es - sajūtos pretīgi ikreiz kad ieraugu divāru/guļu ar pauzēm.māris - guļ,jānis aŗi guļ.beigu beigās nemiera pilnais partii gars laura aizbrauc uz māju un visi guļ.

5 no rīta māju ardievas uz balkona apenēs jānim un mārim ... kārtoju māju,kas vel tagad nav lidz galam sakārtota.

gaidamais media stuffs :

- rūdolfa un lauras ažiotāžu - "jānis zvīnis un ieva gredzena kokā sēž"

- ruduka jaunais gads,korespondents : bērziņa


- čiu

Nav komentāru: