svētdiena, 2009. gada 20. septembris

the land between solar systems

bonžur !! vēlviena žirgta nedēļa mums visiem aizmuguras,laiks iemest kautko blogspotā par to! visa trakā nedēļa sākās jau pirmdienā ar to,ka vajadzēja aizbraukt pie helidiem uz mēģinājumu rīgā,lai saprastu-ko darīt un kur likties trešdien atvadu koncertā,kurā bišku piedziedāju,bet par to,pēc pāris tekumiem.neskaitot mēģinājumu,pie ingas atnāca uldis ar jurkānu kopā ar savu labāko draugu džoni,diezgan lielā vairumā.atnāca vēl vīns un pāris aliņi un tad nu bija tā grūtāk ar piecelšanos sešos no rīta un aiziešanu uz skolu.
klāt trešdiena,autostopā kopā ar alisi nostopējam baigi foršu mašīnu 15 minutēs un esam rīgā.aizejam lidz ingai un mistiskā kārtā ejam ciemos pie mārtiņa poguļa kunga,kur atkal tiek uzņemts atiecīgais šķidrums,pēc kura attiecīgi paliek karstāk un karstāk.
alise mani tā teikt aplej ar tomātu sulu un esmu nedaudz dusmiigs.inga aiziet mājās un pazūd arī alise.tātad pēc kāda laika ierodas mīļiotie helid memberi-toms,zaps un lauris un sajūta ir tieši tāda pati kā tu uz fūgu izrauj trīs aliņus,bet tas,protams,ka nav slikti! čāpojam uz depo pusi,kur par brīnumu ir baigi daudz cilvēku un ir lielāka ballīte nekā biju iedomājies.vakars depo man nekad nebija licies tik īss,skaitot visu konci visu to ballēšanos un satiktos cilvēkus-miljons gadus nesatiktos.vakars nebeidzas,lai gan tiesa nedaudz miglaināk! nākošā pietura- konča afterpartī @ speisdog -traģiski(jūs nevarētu nepiekrist ,ja dabūtu piparmētru liķieri un borjomi minīti ribās.) tālāk seko pāris lietiņu kuras atļausos nepieminēt un seko rīts kāpņu telpā marijas ielā 8. ceturtdiena - jaukiņa,lai neteiktu vairāk.
piektdiena - kopā ar rūdi nedaudz iesildamies sestdienas koncim jelgavā,tieši turpat kur vismaz pēdējās divas nedēļas nogales valmierā.vakara gaitā sagaidot TPS team ar šildi ziemassvētku vecīša kostīmā bariņš sadalās un kautkādā veidā rod katras savu ceļu,katrs uz savu ballīti.
sestdienas rītā pamostoties apiņ kvartālā sapratu,ka stopēt pavisam noteikti negribu,tāpēc kopā ar rūdi sēžamies starppilsētu autobusā Valmiera - Rīga. ceļš nebija nemaz tik garš un nedaudz pat uzlaboja pašsajūtu un samazināja miega trūkumu organismā.
esam rīgā un tici vai nē,pirmais cilvēks ko satiekam ir acoustic punk skatuves leģenda,pavēlnieks un fenomens - normunds zaķis.pēc pāris apmītiem vārdiem ir jādodas tālākā ceļā.(origo tas laukums ir viena pretīga vieta) esam peronā,džonis arī ir peronā,no juglas maķīša tikko ieradušais osis arī ir peronā un pavisam drīz visi mēs esam vilcienā Rīga - Jelgava. izkāpjam pieturā - Cukurfabrika un mūs sagaida robis un pēcāk ceļu parāda arī aicis.vakars jocīgs,neiztiksim bez tā ka kādam arī kautkas nepatika :) grupas manā skatijumā perfekti.forši bija,ka uzspēlēja leišu grupa anarres,visu konci gan neredzēju,jo spēka nebij kustēt.
atvadamies no katras puikām,atvadamies no jelgavas zēniem un pirms došanās prom izbaudam cukurfabrikas aprakstīto sienu eleganci - "METALL","es esmu lol","kristīne mauka","latvieši piderasi","tas kas šito raksta ir pidars" u.tml. vēl tikai rīgā pēdējo reizi maķīts un uz māju.babams gultā iekšā.nu vo,tas arī viss takā būtu,uz redzi mīlie,paldies ,ka lassījāt! :*

paldies aicim un visiem pārējiem no R2 par vietu un konci!


leišu brašuļi:

Anarres - Duke Nukem (They Live)
Anarres - Shuttle
Anarres - O.K. Del
Anarres - It has Shalowed Us All

sii ja!

Nav komentāru: